Kinderen en jongeren veilig en (mentaal) gezond laten opgroeien, dat is waar jeugd- en gezinsprofessionals aan bij willen dragen! Het kind of gezin dat in de knel zit en ondersteuning krijgt, heeft vaak te maken met meerdere hulpverleners en partijen. Dat vraagt om een pro-actieve samenwerking met de jongere én alle betrokkenen. En in staat zijn om te kunnen gaan met verschillende belangen en optimaal ketensamenwerkingen te realiseren.

Het uitgangspunt bij onze opleidingen en trainingen is oog en oor hebben voor de transculturele systemische context en de kracht van kinderen, jongeren, het gezin en belangrijke anderen. Bij RINO Caribbean kun je de leergang Infant Mental Health of Systeemtherapeutisch Werker volgen. Andere trainingen zijn bijvoorbeeld: Motiverende gespreksvoering bij jongeren (met verslaving), Transculturele psychotherapie, Systemisch werken, Suïcidepreventie of Attachement Based Family Therapy (ABFT). Uiteraard ontwikkelen we ook trajecten op maat.

Vragen?
Heb je vragen of sluit ons open aanbod onvoldoende aan bij de opleidingsvraag van jouw organisatie? We ontwikkelen graag een maatwerk- of incompanytraject. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling nascholing via info@rinocaribbean.com.