Werven en selecteren
Heeft je instelling één of meerdere opleidingsplaatsen bevestigd gekregen voor een opleiding? Dan kun je gaan werven en selecteren. Je kunt je vacaturetekst kosteloos op onze website plaatsen. Mail hiervoor de vacaturetekst in een word-document naar onze webredacteur.

Voordragen kandidaat
Zodra jouw instelling een kandidaat heeft geselecteerd, draag je deze voor aan de hoofdopleider van de betreffende opleiding. Hiervoor stuur je een e-mail met naam en contactgegevens van de kandidaat. De deadlines hiervoor vind je op de bevestiging van de opleidingsplaats die je na de inventarisatie van ons ontvangt. De kandidaat wordt uitgenodigd voor een toelatingsgesprek. Als de kandidaat is toegelaten tot de opleiding sluiten we een opleidingsovereenkomst af tussen de kandidaat en de praktijkinstelling.

* Voor de GZ-opleiding kan een instelling alleen kandidaten voordragen die een LOGO-verklaring hebben waaruit blijkt dat ze aan de gestelde toelatingsvoorwaarden voldoen.

** Kandidaten voor de opleiding tot orthopedagoog generalist worden alleen toegelaten als zij bij de NVO geregistreerd zijn als Basis orthopedagoog of een LOGO-verklaring hebben waaruit blijkt dat ze aan de gestelde toelatingsvoorwaarden voldoen.