Werken in de forensische psychiatrie is een bijzondere tak van sport. Je hebt niet alleen te maken met mensen met een psychiatrische aandoening die een delict hebben gepleegd, je levert ook een bijdrage aan het beveiligen van de maatschappij.

RINO Caribbean is opleider van risicotaxatie en risicomanagement voor Penitentiair Psychiatrisch Centra (PPC) en de hele (jeugd) forensische keten. Klinisch, ambulant en op MBO-, HBO- en WO-niveau. Met experts en ervaringsdeskundigen, trainingen, intervisie, coaching én ondersteuning bij implementatie en borging in de organisatie.

RINO Zuid heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het implementeren en borgen van risicotaxatie binnen het forensisch werkveld. We zijn een structurele aanbieder van de HKT-R, het risicotaxatie instrument voor behandelevaluatie binnen het forensisch veld.

Verder is ons aanbod gericht op specifieke taken die hulpverleners op academisch, HBO- en MBO niveau hebben. Daarin maken we specifieke keuzes zoals het aanbod voor een 3-daagse regiebehandelaar in het forensisch veld of de train de trainer forensische leerlijn. We begeleiden forensische instellingen in het implementeren van deskundigheid en bieden Incompany trainingen of maatwerk waar dit wenselijk is.

Vragen?
Heb je vragen of sluit ons open aanbod onvoldoende aan bij de opleidingsvraag van jouw organisatie? We ontwikkelen graag een maatwerk- of incompanytraject. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling nascholing via info@rinocaribbean.com.