Er gebeurt veel op het gebied van nieuwe technologie en innovaties die de zorg voor mensen met psychische problemen kunnen verbeterenHet thema innovatie heeft dan ook in veel curricula al een vaste plek gekregen. . Deelnemers worden gestimuleerd om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld vernieuwende technologie en methodieken.

Wij vinden het van belang dat de studenten van de drie RINO’s een aanmoediging krijgen om geleerde lessen over technologie & innovaties om te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarom willen wij deelnemers stimuleren om na te denken over een goed idee welke een verbetering oplevert in de dagelijkse zorgpraktijk.

Elke innovatie begint immers met een idee. Wij willen een podium bieden aan deze ideen. Alleen dan komen we verder, met elkaar.

Daarom krijgt innovatie in de ggz ook binnen de opleidingen aandacht

Het Congres ‘Tech & Innovaties GGZ’ wordt georganiseerd op donderdag 21 november 2024 in de Apparaten Fabriek in Eindhoven en is een initiatief van RINO Amsterdam, RINO Zuid, RINO Groep en Frits&Gijs. Centraal staat de vraag hoe we de uitdagingen in de ggz kunnen overwinnen zonder het gezonde verstand en de menselijke maat uit het oog te verliezen. Klik hier voor meer informatie over dit congres.

Meedoen?

De ingezonden ideeën worden beoordeeld door de onderstaande juryleden. Uit de aanmeldingen worden 3 kandidaten genomineerd die gratis toegang krijgen tot het congres. De winnaar krijgt ter plekke het podium om zijn/haar idee te pitchen aan een uiterst relevant netwerk binnen onze regio’s en daarbuiten. Met deze exposure open je wellicht deuren die anders gesloten zouden blijven.

Heb jij een fantastisch goed idee? Reeds uitgevoerd of (nog) niet? Laat het ons weten en vraag vrijblijvend een inschrijfformulier op via: info@fritsengijs.nl en vermeld: Deelname aan Award Tech & Innovaties GGZ 2024. Inschrijven in duo’s samen met een medestudent is uiteraard ook mogelijk.

Niet meedoen, wel naar het congres? Korting voor BIG-deelnemers

Ook zonder vernieuwend idee ben je van harte welkom op 21 november. Voor BIG-deelnemers hebben we zelfs een heel leuke aanbieding! Volg je momenteel een BIG-opleiding bij één van de drie RINO’s, dan ontvang je 20% korting en betaal je in plaats van €334 slechts €267 voor dit congres. Vermeld op de inschrijfpagina bij ‘eventuele opmerkingen’ aan welke RINO je verbonden bent om van de korting te profiteren.

We horen graag van je,

Barbara Montagne, klinisch psycholoog RINO Groep

Floortje Scheepers, psychiater en hoogleraar, UMC

Martijn Lambert, manager RINO Amsterdam

Nathan Bachrach, klinisch psycholoog, RINO Zuid

Frits Bovenberg, adviseur Frits & Gijs