Locatie Eindhoven
De hoofdvestiging van RINO Zuid is gevestigd in de prachtig verbouwde Vincentius à Paulokerk aan de Vitruviusweg 2 te Eindhoven. Zowel per auto als openbaar vervoer een goed bereikbare locatie. Vanaf het Centraal Station rijden er zo'n 10 bussen per uur naar diverse haltes in de buurt van ons opleidingscentrum. Rondom het gebouw zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden aanwezig. Niet elk navigatiesysteem herkent de Vitruviusweg. Zoek dan op Pastoor Duséeplein.

rino-faciliteiten-1--groot.jpg


Lokalen en apparatuur
Wij beschikken over goed ingerichte, ruime leslokalen met plaats voor 12 tot 24 personen. Ook zijn er enkele kleine ruimtes en zitplaatsen die gebruikt kunnen worden voor het werken in subgroepen. Alle grote leslokalen zijn functioneel ingericht en standaard voorzien van een groot scherm en luidsprekers voor het bekijken van video's en tonen van presentaties. Hiermee kunt u gebruik maken van de volgende audiovisuele middelen:

  • laptop met webcam (eigen devices kunnen via HDMI aangesloten worden)
  • dvd-speler
  • draadloos internet

Tevens is er in elk leslokaal een flip-over met schrijfwaren aanwezig. Op aanvraag kan ook de volgende apparatuur verzorgd worden:

  • opname apparatuur
  • conferentieset voor lessen of vergaderingen op afstand
rino-faciliteiten-2--groot.jpg

LunchesLeerrijk
Cursisten en docenten die een hele dag in Eindhoven onderwijs volgen of verzorgen, kunnen tussen de middag kosteloos gebruik maken van ons lunchbuffet.Leerrijk is onze digitale leeromgeving. De plek waar u bezig kunt zijn met uw vak, opleiding en ontwikkeling, samen met anderen.
Dit buffet staat klaar in ons bedrijfsrestaurant en wordt verzorgd door Klaut. catering.Alle opleidingsdeelnemers, cursisten, docenten en praktijkopleiders van RINO Zuid hebben toegang tot Leerrijk.

rino-faciliteiten-3--groot.jpg


Gebruik onderwijsruimtes
RINO Zuid heeft een sfeervol onderwijsgebouw dat voldoet aan de moderne eisen. Ruim van opzet, goed bereikbaar en met veel gratis parkeergelegenheid. Als er voldoende plaats is stellen wij onze ruimtes ook beschikbaar aan organisaties uit ons netwerk voor opleidingen, vergaderingen en bijeenkomsten. Gebruik van onderwijsmiddelen, catering en andere faciliteiten is inclusief. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een e-mail sturen naar catering@rinozuid.nl of bellen met tel. 085 - 890 2292.

rino-faciliteiten-4--groot.jpg